Retourneren

Retourneren

Om te voldoen aan de retourvoorwaarden zoals vastgelegd in deze polis, moet het product zijn originele verpakking en alle bijlagen bewaren en in een voor verkoop geschikte staat verkeren, en de klant mag de koopwaar op geen enkele manier beschadigen tijdens de aankoop van het product.

Verandering van mindset
In OneHoesje begrijpen we dat mensen van gedachten kunnen veranderen. Daarom geven we, tenzij anders vermeld, een retourbeleid van 30 dagen voor alle producten. Als u om enige reden niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 30 dagen na ontvangst contact met ons opnemen en het product retourneren.

Om in aanmerking te komen voor het recht op retour, moet het artikel aan bepaalde eisen voldoen:

Het product moet in de originele verpakking en onbeschadigd zijn;
Met alle meegeleverde accessoires;
U mag uw product op geen enkele manier beschadigen terwijl u de eigenaar van het product bent. Volgens dit beleid, voordat we dit product ontvangen, wordt het product geacht eigendom te zijn van u;
Houd er rekening mee dat de retourkosten voor rekening van de klant zijn. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ons na de terugkeer op de hoogte te stellen.

Verkeerd product
Als u het verkeerde product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice en retourneer het product. We zullen het product onmiddellijk voor u vervangen of een terugbetaling doen.

Terugbetaling
De terugbetaling wordt binnen 5-21 dagen teruggestort op uw oorspronkelijke betaalrekening. Op dat moment ontvangt u een e-mail om de teruggave te bekijken.

OneHoesje behoudt zich het recht voor om dit retourbeleid zonder kennisgeving te wijzigen.